Hořká čokoláda nad 70%
Čokoláda plná kakaa, plná zdraví, plná chuti.
Myslíte si, že vysoké procento kakaa na obalu čokolády automaticky znamená vysokou kvalitu? Kdepak.
Chuť čokolády ovlivní nejvíce kvalita kakaa.
A vysokoprocentní čokolády rychle odhalí, jak kvalitní kakao bylo použito. Nic se totiž neschová za cukrem.
#ShowMore#
Kvalitou kakaa se myslí především původ a odrůda kakaových bobů a jak jsou zpracovány hned po sklizni. Za opravdu kvalitní jsou považovány jen 3% světové produkce kakaa! Přečtěte si více o výrobě a zpracování kakaových bobů.
Dobrá hořká čokoláda také není hořká. Měli byste si vychutnat intenzivní chuť kakaa bez pocitu trpkosti. I 80% tabulka může být jemná a sladká.
Kakao je superpotravina. Čokoláda s vysokým obsahem kakaa je skvělou volbou pro chuť i pro zdraví. Víte, že je minimálně 10 dobrých důvodů, proč můžeme jíst čokoládu pro zdraví?