Venchi čokoláda Tiramisu 110g
Kód: 116639Související produkty
Detailní popis produktu
Tabulka ze tří vrstev čokolády připomínající ikonický italský dezert Tiramisu. Káva, mascarpone a kakao v jednom dokonalém soustu. Nejlépe si ji vychutnáte jak jinak než ... s kávou.
O ČOKOLÁDOVNĚ VENCHI
✓ italské rodinné stříbro - prémiová italská značka vyrábí čokoládové speciality již od roku 1878.
✓ v jednoduchosti je síla - když Ital vaří, tak tak jednoduše. Z pár ingrediencí, ale v té nejlepší kvalitě. A stejné jsou i Venchi čokolády a pralinky. Spojují výběrové kakao a ingredience typické pro Itálii - lískové oříšky, pistácie, mandle, olivový olej. Místní, kvalitní. Žádné náhražky, žádná chemie. Ve Venchi čokoládách nenajdete žádný lepek ani palmový tuk.
✓ buono buonissimo - dobře, velmi dobře. To je slogan značky Venchi. Tak chtějí Italové jíst. Protože Italové umějí a chtějí žít. Naplno. Dolce vita (sladký život).
SLOŽENÍ A SPECIFIKACE
Složení |
Složení: cukr, kakaové máslo, lískové oříšky z oblasti Piemont (16,7%), sušené plnotučné mléko, mandlová pasta (11%), kakaová hmota, sušená syrovátka, mléčný tuk bez vody, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka. Může obsahovat stopy jiných oříšků. Kakao v sušině: min. 23,4 %. |
Alergeny
|
sója, mléko, lískové ořechy, stopy skořápkových plodů |
Skladování |
skladujte v suchu a při teplotě do 18°C |
Země původu |
Itálie |
Trvanlivost |
min. 3–12 měsíců dle dostupnosti |
Obsah kakaa | min 23,4 % |
Balení | čokoládová tabulka, 110g |
Speciální | bez lepku, bez palmového oleje |
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G
Energie | 2517 kJ/605 kcal |
Tuky |
43 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
17,1 g |
Sacharidy |
42,8 g |
z toho cukry |
40 g |
Bílkoviny | 9,8 g |
Sůl | 0,083 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.011 kg |
Země původu: | italská čokoláda |
Speciální: | bez lepku, bez palmového oleje |
Položka byla vyprodána… |
5,0
1 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
TJ
Telcová Jaroslava
Jsem velmi spokojena, čokoláda je pro milovníka kávy jako dělaná.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.