Le Chocolat přírodní kakao 125g
Kód: 3487Detailní popis produktu
Běžné kakao (tzv. holandského typu) je alkalizované. Přidáním regulátorů kyselosti (alkalizačních činidel) se zajistí, že výsledný prášek se lépe rozpouští, má jemnější chuť a je výrazně tmavší. Zároveň však díky tomu kakao ztrácí dvě třetiny antioxidantů, na které je bohaté.
Proč jsou pro nás antioxidanty tak prospěšné? Přečtěte si o účincích antioxidantů.
Toto přírodní (nealkalizované) kakao je světlejší, má osobitou
ovocnější chuť a ponechává si většinu zdraví prospěšných látek přítomných v kakau.
Kvalitu kakaa ovlivňují použité kakaové boby a obsah kakaového másla.
Jen 5 % světové produkce kakaových bobů má kvalitu "Fino de Aroma". Právě tyto boby najdete v našem kakau.
Tzv. plnotučné kakao obsahuje více než 20% kakaového másla.
V našem kakau ho najdete 22%. Pro chuť i pro zdraví.
O LE CHOCOLAT
Jsme česká rodinná firma a prodáváme a vyrábíme kvalitní čokoládu. Přečtěte si o nás více.
Vybráno s láskou, vyrobeno s péčí.
Přírodní (nealkalizované) čisté kakao
Složení: 100% kakaový prášek. 22 % kakaového másla. Skladujte v suchu a chladu.
Nutriční hodnoty na 100 g |
Energetická hodnota | 2053 kj / 490 kcal |
Tuky | 22 |
z toho nasycené mastné kyseliny | 13 |
Sacharidy | 46 |
z toho cukry | 0 |
Bílkoviny | 34 |
Sůl | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Horká čokoláda |
---|---|
Hmotnost: | 0.125 kg |
Typ: | na vaření |
Země původu: | belgická čokoláda |
Speciální: | bez lepku, bez palmového oleje |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.